Achter de schermen bij Sitecentrale

Het team van Sitecentrale

3 vakidioten en 2 waakhonden 😉

Ninka

Jennifer

Milica

Pixel & Cooper

Sinds 2012 helpen we ondernemers met websites, reclame en drukwerk

Voordelig en in begrijpelijke taal, precies zoals we het zelf ook zouden willen

Het team van Sitecentrale

Wij zijn Sitecentrale, jaren geleden maakten we van onze hobby ons werk en sindsdien ontwikkelen we gratis websites, ontwerpen we logo’s en huisstijlen, maken foto’s, schrijven teksten en leveren we print- en drukwerk voor een eerlijke prijs. Het gaat ons niet om het offertebedrag, maar om een veelvoud aan opdrachten, niet om interessant doen maar om tevreden klanten. We helpen liever 100 enthousiaste MKB’ers, dan 5 ‘rekeningvullers’ die stiekem teveel betalen.

Geworden wat we zijn door mond-tot-mondreclame

Onze principes komen voort uit liefde voor het vak, omdat we graag eerlijk zaken doen en omdat we de waardering leuk vinden. Die waardering zorgt namelijk voor mond-tot-mondreclame en die is onbetaalbaar. We zijn eigenzinnig, rechtdoorzee en allergisch voor luchtfietserij. Daardoor kunnen we ons focussen op ons vak en de vele leuke opdrachten, in plaats van op verkooppraatjes en gebakken lucht, zoals veel andere reclamebureau’s doen.

Onze bedrijfsfilosofie

Waar we voor staan en wat we belangrijk vinden

Waarom überhaupt een filosofie?

Omdat we ons ergeren aan standaard bedrijfsculturen, aan teveel betalen, te lange doorlooptijden, geen aandacht krijgen en een hoop gelul. Daarom hebben wij besloten dingen op onze eigen manier te doen. Met een eigen ‘filosofie’. Soms misschien wat ongebruikelijk, maar wel precies zoals we zelf behandeld zouden willen worden. Inmiddels weten we dat die no-nonsense mentaliteit vaak erg gewaardeerd wordt.

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg

Bij een nieuwe opdracht gaan we niet chique lunchen of aan de champagne (tenzij we een uitnodiging van je ontvangen 😉 Wat we wel doen is Eten-wat-de-pot-schaft bij onze vrienden van Brownies en Downies en vrijdagmiddag pakken we een afzakkertje met elkaar in het centrum. Omdat we dat gezellig vinden en om ontspannen terug te blikken op de week, waar we weer van leren. We zetten ons 100% in voor jouw bedrijf, zonder poeha.