Het vriendelijke reclamebureau dat met je meedenkt

Een responsive website laten maken voor je bedrijf, helemaal gratis!

Google geoptimaliseerd, mobielvriendelijk en beveiligd met SSL

Elke website die we bouwen is gratis én uniek

Géén templates of drie standaard ontwerpen waar we per bedrijf een ander logo boven flansen, maar een eigen ontwerp dat toegespitst is op jouw doelgroep, geoptimaliseerd is voor Google en bovenal zorgt voor een online uitstraling die recht doet aan je service, product of dienst. We bieden je een totaaloplossing, met alles in één abonnement. Snelle hosting, je domeinnaam, e-mailadressen, website met beheersysteem en een SSL certificaat, allemaal voor slechts € 1,- per dag, all-in, zonder verrassingen.

Zelf je website bijhouden met ons beheersysteem

Je kunt zelf alle pagina’s vullen en aanpassen via ons gebruiksvriendelijke beheersysteem. Teksten aanpassen, foto’s toevoegen of je website uitbreiden met een nieuwe pagina, het kan allemaal, zonder extra kosten. We hebben ons website beheersysteem zo ontwikkeld dat iedereen er direct mee aan de slag kan. Geen ingewikkelde cursussen of boekwerken, maar gewoon je pagina’s openen en aan de slag. Allemaal zo simpel mogelijk dus, want je hebt het ongetwijfeld druk genoeg.

Een nieuwe website, of je bestaande website vernieuwen?

We bouwen elke website GRATIS en houden 'm online voor maar € 1,- per dag, all-in.

Wat zit er allemaal bij een GRATIS website?

Elke website die we bouwen is inclusief:

  • Uniek website ontwerp op maat
  • De website past zich aan op mobiel
  • Inclusief domeinnaam naar keuze
  • Onbeperkte e-mailadressen
  • Beveiliging met SSL certificaat
  • Onbeperkt pagina’s wijzigen
  • Google optimalisatie

We houden elke gratis website online voor € 1,- per dag, all-in, zonder verrassingen.

Wat betekenen al die termen nou eigenlijk precies?

Een korte uitleg over veel gebruikte (maar niet altijd begrepen) termen

Een responsive website

‘Responsive’ wil zeggen dat de website zich aanpast aan het apparaat waarmee hij wordt bekeken. Op een computer krijg je de normale website en op een mobiel apparaat zoals een iPhone past de website zich aan. Het menu is vaak net even iets anders en teksten worden groter weergegeven, omdat het scherm van een mobieltje een stuk kleiner is. Websites die zich op deze manier aanpassen worden ‘responsive’ genoemd. Sitecentrale maakt uitsluitend responsive websites, maar wij noemen het gewoon ‘mobielvriendelijk’ zodat jij ook direct snapt wat we bedoelen 🙂

Website beveiligen met SSL certificaat

Een SSL certificaat zorgt voor het bekende groene slotje in de adresbalk. Het is belangrijk dat je website goed beveiligd is. Je wil immers niet dat iemand anders mee kan kijken met bijvoorbeeld de aanvragen die je via de website krijgt. Het groene slotje wil zeggen dat er een extra versleuteling plaatsvindt in de communicatie tussen een bezoeker en de website via een ‘certificaat’. Nogal technisch, maar hierdoor wordt het voor kwaadwillenden moeilijker om zomaar ‘mee te luisteren’. Al onze websites worden standaard voorzien van een groen slotje.

Google optimalisatie, SEO en zoekmachines

Eigenlijk is de correcte term ‘zoekmachine optimalisatie’ want Google is niet de enige, maar het optimaliseren is niets meer dan de teksten en afbeeldingen die in de website zijn gezet, goed doorzoekbaar maken voor zoekmachines. Ons beheersysteem doet dit voor het grootste deel automatisch, maar er zijn ook een paar weetjes die je als eigenaar kunt gebruiken bij het aanpassen van je website. Wanneer je een website bij ons hebt leggen we je hier graag meer over uit.

CMS systeem / website beheersysteem

Een CMS systeem (CMS = Content Management System) is het softwarepakket waarmee je je website aan kunt passen. Ons website beheersysteem, ‘CMS’ dus, draait volledig op internet, zodat je er vanaf elke computer, zonder iets te installeren, bij kunt. Een tekstje of afbeelding wijzigen, zelfs vanaf je vakantieadres, is dus geen enkel probleem.

(al ben je natuurlijk niet op vakantie om met werk bezig te zijn! 🙂

Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google die uitgebreide statistieken voor je website biedt. Je kunt zien hoeveel mensen op je website zijn geweest, hoe lang, op welke pagina’s, vanuit welke landen, met welke apparaten en welke pagina’s goed en minder goed bezocht worden. Erg handig om te bepalen welke pagina’s nog wat werk kunnen gebruiken en welke het uitstekend doen. We installeren Google Analytics op verzoek in je website.

 

Geïnteresseerd in een mooie gratis website?

Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je er graag meer over.