(Web)teksten die blijven hangen

Pakkende woorden voor je website, folder of brochure

De juiste toon in je communicatie is erg belangrijk

Tekstschrijven is een vak apart

Je weet zelf natuurlijk het beste hoe je bedrijf werkt, maar de vraag is of je het ook op een manier kunt verwoorden dat iemand na één alinea precies begrijpt wat je bedoelt. Tutoyeer je je klanten of juist niet, ga je als vakman niet te diep op de materie in, is alles grammaticaal correct? Allemaal belangrijke zaken die van tekstschrijven een vak apart maken. Wij helpen je boodschap zo helder en vlot mogelijk over te brengen. 

Samenhang en "tone of voice" in je teksten

Een onsamenhangend verhaal leest niet lekker en zorgt ervoor dat een potentiële klant ‘koppen gaat scannen’ in plaats van je boodschap tot zich te nemen. Wanneer wij teksten voor je schrijven zorgen we er voor dat we dit met een juiste “tone of voice” doen, waarmee we je klant boeien in plaats van vervelen. Daardoor snapt de lezer jou beter, en hoef jij het meeste niet meer uit te leggen wanneer er contact wordt opgenomen. 

Professionele tekstschrijver nodig?

Stuur ons een mailtje en we zorgen dat elke volgende zin klopt.

SEO teksten (Zoekmachine optimalisatie)

Goed scoren in Google is het toverwoord. Je wordt dood gegooid met “partners van Google” die je website wel even een plekje op de eerste pagina gaan bezorgen, vaak voor bedragen waar je steil van achterover slaat. Onzin, want Google heeft geen partners voor SEO. Wanneer je website coherente, goed geschreven teksten bevat met woorden waar je klanten op zoeken, heb je verder helemaal geen duurbetaalde “experts” nodig. Je teksten als motor van je vindbaarheid, meer poeha is niet nodig.

 

Copywriting

Wervende teksten voor de reclamecampagne van je nieuwe product of dienst. Of het nou kort, krachtig, rechtdoorzee, diepgaand, persuasief of ingetogen moet zijn; Je legt ons in je eigen woorden uit wat je doet of wilt gaan doen, wie je klanten zijn en hoe je over wilt komen. Op basis van jouw uitleg gaan we aan de slag en voor je het weet komen we met een verhaal dat staat als een huis. Wij zorgen voor foutloos geschreven (web)teksten in de juiste stijl, waardoor je zaak, product of dienst meteen de juiste indruk maakt.